Održan predizborni skup HDZ BiH u Debelom Brdu i Vrbici (Žepče) za predstojeće Opće izbore 2018.

Jučer, 18. 09. 2018. godine, u naseljenim mjestima Debelo Brdo i Vrbica u općini Žepče su održani predizborni skupovi HDZ BiH.

U ime domaćina sve nazočne je pozdravio Goran Tadić, a mještanima su se obratili nositelji liste za Skupštinu Zeničko-dobojske županije Ivo Tadić i Josip Martić nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH. U svojim obraćanjima okupljenim mještanima nositelji lista su predstavili kandidate koji se nalaze na listama HDZ BiH i HNS-a ZE-DO županije.

Nazočnima se obratio Ivo Iva Tadić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH i nositelj liste za Skupštinu ZE-DO županije te je naglasio kako su Hrvati malobrojni u ZE-DO županiji te je iz toga razloga izuzetno važno jedinstvo i zajedništvo Hrvatskog naroda. Pozvao je sve da izađu na predstojeće Opće izbore kako bi se ostvario što bolji izborni rezultat, te kako bi imali svog hrvatskog člana predsjedništva dr. sc. Dragana Čović i mogli sudjelovati na svim razinama zakonodavne i izvršne vlasti u BiH.

Josip Martić, federalni ministar prostornog uređenja, predsjednik OO HDZ-a BiH Žepče i nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH istaknuo je važnost Općih izbora 2018. kao jednih od najznačajnijih u proteklom razdoblju. Cilj ovih izbora je zajednišvo Hrvatskog naroda kako bi se izabrao član predsjedništva po volji Hrvatskog naroda, hrvatskog zastupnika u Parlamentarnoj skupštini kao i kantonalnoj Skupštini i parlamentu Federacije.

U obraćanju okupljenim mještanima podršku kandidatima HDZ BiH za Opće izbore 2018. dao je i načelnik općine Žepče Mato Zovko.

U mjestu Vrbica je 12. kolovoza svečano otkriveno spomen obilježje poginulim braniteljima Domovinskog rata gdje je nazočio veliki broj mještana, izabranih dužnosnika HDZ BiH kao i predstavnika vlasti te braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. U obrani domovine svoje živote je dalo pet branitelja iz Vrbice. Prijedlog za izgradnju kao i pomoć prilikom izgradnje spomen obilježja poginulim braniteljima dao je Ivo Tadić predsjednik županijskog odbora HDZ BiH.

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 13 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
32507