Zajedništvo HDZ BiH u Pirama i Adžama (Žepče)

Dana 25. rujna 2018. godine Općinski odbor HDZ BiH Žepče održao je predizborni skup za naseljena mjesta Pire i Adže. Uz veliki broj mještana domaćini, Ana Živković i Marko Ćuro pozdravili su sve nazočne.

Nazočnim mještanima obratili su se nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Josip Martić, nositelj liste za Skupštinu Zeničko-dobojske županije Ivo Tadić te načelnik općine Žepče Mato Zovko.

Tijekom obraćanja svi govornici su istaknuli važnost Općih izbora 2018. godine kao i važnost što veće izlaznosti na glasovanje kako bi se osigurala ravnopravnost Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH. Također je istaknuto kako je cilj HDZ BiH izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH dr. sc. Dragana Čović, te ulazak u vlast na svim razinama vlasti.

U naseljenom mjestu Adže prije samog održavanja predizbornog skupa puštena je u rad i novoizgrađena rasvjeta. Mještani Adža zahvalili su Općinskom načelniku, predstavnicima kantonalne i federalne vlasti kao i svim kandidatima na listama što su ovom prilikom uz planirani posjet pokazali kako kontinuirano rade na izgradnji infrastrukture u svim dijelovima Općine Žepče.

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 44 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
30065