Nastavak predizbornih aktivnosti HDZ BiH u Žepču

Tijekom proteklih nekoliko dana, OO HDZ BIH Žepče nastavio je sa obilaskom temeljnih ogranaka te su održani predizborni skupovi u Ozimici, Brezovom Polju i Papratnici.


U ime domaćina sve nazočne su pozdravili predsjednici temeljnih ogranaka, Petar Jukić, Anto Tomić i Tomislav Ćurić.

Okupljenim mještanima obratili su se nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBIH Josip Martić, nositelj liste za Skupštinu Zeničko-dobojske županije Ivo Tadić kao i načelnik Općine Žepče Mato Zovko, koji su iznijeli plan i program HDZ BIH za predstojeće Opće izbore, ali i ukazali na važnost istih.

U Papratnici su se obratili i kandidati sa lista, Tanja Radoš Kosić-kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamenta BiH, Oliver Radoš-kandidat za Zastupnički dom Parlamenta FBiH i Gordana Ćurić-kandidatkinja za Skupštinu Zeničko-dobojske županije.

Tijekom obraćanja nositelja listi i kandidata, oni su ukazali na značaj predstojećih Općih izbora i koliko je bitno da HDZ BiH bude na svim razinama vlasti, da postoji vertikala od izbora člana predsjedništva pa sve do lokalne razine. Između ostaloga rekli su da trenutni izborni zakon ne dopušta Hrvatima da biraju svog legitimnog predstavnika. Mještani navedenih mjesta su pozvani da 7 . listopada 2018. izađu na izbore i ne dopuste drugima da biraju umjesto njih i da biraju upravo ovu listu HDZ BiH i stranaka okupljenih oko HNS kao i kandidata za člana predsjedništva dr. Dragana Čovića. 

Jučer, 03. listopada 2018. održani su predizborni skupovi Zajedništva i u mjestima Bljuva te Tatarbudžak u općini Žepče.

 

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 12 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
30078