Održana VIII. Izborna skupština županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ZE-DO županije

Novi predsjednik ŽO M HDZ BiH ZE-DO županije Antonio Šimunović

Dana 10. 04 .2021. godine u 12 h u Domu kulture u Žepče, održana je VIII. Izborna skupština ŽO M HDZ BIH ZDŽ. Uz strogo poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera na Skupštinu se odazvala velika većina izaslanika, Skupštini su nazočili i visoki dužnosnici HDZ BiH:

Član predsjedništva HDZ BiH gosp. Mato Zovko, Predsjednik ŽO HDZ BIH ZDŽ gosp. Ivo Tadić koji su uputili riječi podrške članicama i članovima mladeži i zaželjeli uspješan rad na VIII. Izbornoj skupštini, ministar financija u vladi ZDŽ gosp. Josip Lovrić i zastupnik HDZ BiH u Skupštini ZDŽ gosp. Andrej Kajić.

Na samom početku, predsjednik ŽO M HDZ BIH ZDŽ Robert Bošnjak podnio je izvješće o radu ŽO M HDZ BIH ZDŽ, u kojem se posebno osvrnuo na veliki doprinos i ulogu mladeži na proteklim Lokalnim izborima 2020. godine.

 

U novi saziv ŽO M HDZ BIH ZDŽ izabrani su slijedeći kandidati:

Ispred OO M HDZ BIH Žepče:

1.) Ivan Tomić

2.) Ivan Lovrić

3.) Antonio Šimunović

4.) Slaven Ramljak

5.) Robert Bošnjak

6.) Valentina Trogrlić

7.) Željko Šumić

8.) Marijana Jurkić

9.) Dražen Janko

 

Ispred OO M HDZ BIH Usora:

1.) Franjo Bejić

2.) Anita Jelić

3.) Ivana Matić

 

Ispred OO M HDZ BIH Maglaj:

1.) Ante Kelavić

2.) Josip Maglica

3.) Nikolas Maglica

 

Ispred OO M HDZ BIH Zenica:

1.) Andrea Margeta

2.) Ines Čolić

3.) Marco Žepačkić

 

Ispred OO M HDZ BIH Zavidovići:

1.) Ivan Duvančić

2.) Ivana Marković

 

Ispred OO M HDZ BIH Tešanj:

  • Kristijan Glavaš

 

Ispred OO M HDZ BIH Vareš:

1.) Vladimir Ruf

2.) Ivana Terzić

 

U Nadzorni odbor ŽO M HDZ BiH ZDŽ izabrani su:

1.) Blaženko Duvančić

2.) Matej Zrno

3.) David Ivešić

     

Odmah nakon završetka Izborne skupštine, održana je i Konstituirajuća sjednica ŽO M HDZ BIH ZDŽ, na kojoj je jednoglasno  za novog predsjednika ŽO M HDZ BIH ZDŽ izabran Antonio Šimunović, a dužnost će obnašati slijedeće dvije godine. Novi saziv ŽO M HDZ BiH ZDŽ broji ukupno 23 člana.

Nakon proglašenja pobjednika, obratio se novi predsjednik Antonio Šimunović:

„Poštovane kolegice i kolege, prije svega čestitam svim  novoizabranim članicama i članovima  ŽO M HDZ BiH ZE-DO županije. Želim vam se zahvaliti na izboru, što ste mi ukazali povjerenje da vodim našu organizaciju u naredne dvije godine. Također, hvala predsjedniku na odlasku Robertu koji je uz sve subjektivne i objektivne probleme ostavio temelje koje ću nadam se zajedno sa novim svježim, mladim i entuzijastičnim  ljudima nadograditi u jednu perspektivnu i prosperitetnu novu snagu.

Svoj mandat želim usmjeriti na proaktivne projekte, zajedništvo te socijalnu osjetljivost i humanitarni rad, pružiti ću ruku za suradnju svim članovima i svim Općinskim organizacijama koji se žele uključiti u rješavanje problema s kojim se prvenstveno susreću mladi ljudi.

U našem timu ću biti jedan od 23 jednaka člana ali i prvi kad bude trebalo preuzeti odgovornost i liderstvo, a Vas molim da mi sugerirate loše poteze kojih će nadam se biti što manje.

Sa današnjim danom već počinjemo planirati aktivnosti i postaviti ciljeve rada, tako da vas molim da do iduće sjednice kada ćemo izabrati ostale funkcije novog ŽO pripremite i vaše prijedloge za aktivnosti u narednom periodu.“

 Ovime je zaključena konstituirajuća sjednica.

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 35 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
75819