Posjet predsjednika Čovića Županijskom odboru HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije

Danas je održan sastanak  sa članovima Županijskog odbora HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije a stanje na području županije, prezentirao je Josip Martić, predsjednik Županijskog odbora pri čemu su se u raspravu uključili i predsjednici općinskih i gradskih organizacija.

Tijekom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH u Zeničko-dobojskoj županiji predstavili su program rada stranke s posebnim naglaskom i projekcijama za iduću godinu i lokalne izbore.

Predsjednik Čović je podržao aktivnosti i rad svih općinskih i gradskih organizacija, istaknuo je kako je cilj HDZ-a BiH i partnera, dobiti uvjerljivo povjerenje na idućim lokalnim izborima, o čemu će se govoriti na Klauzuri HDZ-a BiH krajem tjedna. Sve projekte treba rješavati, planirati nove te biti bolji organiziraniji i uspješniji. Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte na prostoru Zeničko-dobojske županije, zaključio je predsjednik Čović.

 

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 17 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
99360