Održana 4.redovita proširena sjednica ŽO HDZ BiH ZDŽ

19.siječnja 2024.godine u 14 sati u prostorijama OO HDZ BiH Žepče, održana je 4.redovita proširena sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Zeničko-dobojske županije.

Na samom početku sjednice predsjednik ŽO HDZ BIH ZDŽ Josip Martić pozdravio je nazočne i informirao ih o aktivnostima između dvije sjednice.

Potom je predložio sljedeći dnevni red ∶

 

  1. Usvajanje zapisnika s prethodne sjednice
  2. Aktualna politička situacija
  3. Ostala pitanja

Dnevni red jednoglasno je usvojen.

Na sjednici su predsjednici općinskih odnosno gradskih organizacija izložili situaciju vezano za aktualno stanje u stranačkoj organizaciji.

Poseban naglasak stavljen je na one organizacije gdje HDZ BiH nema načelnika te se govorilo o načinu i mogućnostima pomoći Hrvatima tih krajeva.

Budući da se ove godine održavaju lokalni izbori, svi su pozvani da se maksimalno posvete aktivnostima i radnjama koje će učvrstiti poziciju  HDZ-a BiH u ZDŽ.

Zadržavanje pozicije načelnika prioritet je u onim općinama Zeničko-dobojske županije gdje je to ostvareno na prethodnim lokalnim izborima, te postizanje  vijećničkih mandata u onim općinama gdje HDZ BiH nije zastupljen u trenutnom mandatu, kao što su Zavidovići, Tešanj i Zenica

 

 

 

 

 

Prijava

Tko je online

Imamo 17 gostiju i nema članova online

Statistika

Broj prikaza (hitova) članaka
99364